Biscuiti keto cu conopida si branzeturi

Conopida este unul dintre cele mai versatile alimente. Intr-o dieta clasica, este folosita predominant la murat, insa adeptii dietei ketogenice au reusit sa o transforme in baza pentru nenumarate retete: piureuri fine, gratin-uri, chiftele, ba chiar biscuiti keto.

Ingrediente:

  • 1 kg conopida
  • 100 grame cascaval
  • 100 grame bacon
  • 250 grame ricotta (am folosit Granarolo)
  • 4 grame usturoi calugaresc (cel mic si iute)
  • 3 oua
  • sare, piper
  • maghiran, busuioc, cimbru

Conopida am dat-o pe razatoare iar apoi am stors bine apa din ea. Am Adaugat usturoiul pisat, ricotta si ouale, si am amestecat. Am ras cascavalul, iar baconul l-am taiat in cubulete mici, si le-am adaugat si pe acestea in compozitie, impreuna cu restul condimentelor. Aluatul va avea o consistenta de chiftele de legume, destul de moale, insa poate fi portionat cu mainile si asezat in tava tapetata cu usurinta. Pastrati o distanta de minim 3 cm intre biscuiti intrucat se vor mai intinde. I-am copt 25 minute la 150 grade, apoi inca 5 minute la 200 grade. Enjoy!

2 comentarii

  1. Buna ziua,
    Conopida se fierbe inainte?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum