Paine keto simpla

Am descoperit, prin intermediul altor prieteni ketogenici, ca aluatul turtelor keto umplute cu branza poate fi transformat intr-o paine keto simpla, pufoasa, perfecta pentru a fi mancata cu unt si sare. Am vrut insa sa fac unele modificari retetei, din doua motive: pentru a limita consumul de fibre la o limita normala, dar si pentru a-i conferi o textura mai pufoasa si un gust mai palatabil.

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 30 grame drojdie proaspata
  • 200 grame iaurt grecesc 10%
  • 40 grame faina pentru reducerea carbohidratilor
  • 25 grame faina migdale
  • 15 grade faina de cocos
  • 1 lingurita Tagatesse
  • 1 varf lingurita sare de Himalaya

Am mixat ouale cu drojdia pana la omogenizare, apoi am adaugat iaurtul, indulcitorul si sarea. Am adaugat pe rand fainurile, mixand bine dupa fiecare dintre ele. Am copt pe treapta a doua a cuptorului, circa 1 ora, pana cand s-a rumenit frumos la suprafata. Enjoy!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum