Turte keto umplute cu branza

Azi frunzaream asa feedul de Facebook si imi pica ochii pe o reteta video. Nu sunt fana de regula, dar am dat click. Mai bine ma abtineam, am ramas toata ziua cu gandul la ea, pe parcursul unui program prelungit la birou pana pe la 8:30. Desigur, era total neketo, dar de cand ma impiedica pe mine detaliile astea? Am analizat putin situatia, am inlocuit niste ingrediente pe ici, pe colo, si au iesit niste super turte keto cu branza, coapte in tigaie. Daca aveam plita, ar fi fost chiar autentic, dar ne mai si adaptam.

Ingrediente:

Am mixat ouale cu smantana, apoi am adaugat si drojdia dizolvata. Am pus faina cate o lingura, in ploaie, si am incorporat-o cu o furculita, apoi am spart cocoloasele cu mixerul. Am condimentat cu sare de Himalaya, insa foarte putin, pentru ca branza e sarata. Telemeaua am pisat-o cu o furculita si am amestecat-o cu oul ramas.

Am pus o tigaie antiaderenta la incins, si am inceput sa modeleze, pe rand, aceste turte keto. Cu ambele palme ude, am luat din aluat cate o bila de marimea unui ou mic pe care am intins-o in palma in forma unui cerc. Am pus in mijloc umplutura, am luat o bucata de aluat de marimea unei nuci, am aplatizat-o si am pus-o deasupra, apoi am ridicat marginile sa sigilez umplutura in interior. Au iesit 6 asfel de turte keto, pe care le-am copt in tigaie la foc mic, cu capac, pe ambele parti. Enjoy!

3 comentarii

  1. Buna ! Se poate folosi și faina de migdale ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum